Specialisti za elektrotehnični material

Akcijska ponudba zasilne razsvetljave AWEX

Elektronabava > Nasveti  > Akcijska ponudba zasilne razsvetljave AWEX

Akcijska ponudba zasilne razsvetljave AWEX

Družino zasilnih svetilk EXIT proizvajalca Awex odlikuje moderen dizajn, ki ga je brez težav mogoče umestiti v vsako okolje. En tip zasilne svetilke lahko uporabimo na več načinov: za nadgradno montažo na steno ali strop, z dodatki pa jo lahko vgradimo v spuščene strope, obesimo, ali ji dodamo spuščeni piktogram. Zasilne svetilke družine EXIT imajo zaščito IP65.

AKCIJA ZASILNIH SVETILK EXIT SMALL OD 15.3. DO 15.4.2022

* Akcijska ponudba velja od 15.3.2022 do 15.4.2022 oz. do razprodaje zalog

ELEKTRONABAVA VAŠ PARTNER ZA RAZSVETLJAVO

 Našim strankam zagotavljamo podporo od ideje do izvedbe rešitve. Nudimo vam svetovanje in ogled obstoječega stanja na objektu, za vas pripravimo predlog razsvetljave ter izdelamo simulacijo osvetljenosti.

Pripravimo izračune ekonomičnosti, s tabelo prihrankov in dobavimo material na objekt.

PREDSTAVITEV SISTEMOV AWEX

RUBIC UNA

Sistem Rubic UNA je zadnja in najnaprednejša različica nadzornega sistema zasilnih svetilk z lastnim napajanjem. Vsaka krmilna enota lahko nadzoruje do 4000 zasilnih svetilk s pomočjo odmodulov MPU250. Podmoduli komunicirajo z osrednjim RUBIC UNA sistemom prek LAN-a. Zaradi te povezave je možno med podmoduli uporabljati Wi-Fi povezavo. Sistem RUBIC UNA ima zaslon na dotik z grafičnim, intuitivnim menijem. To vam omogoča enostavno konfiguriranje sistema brez uporabe SmartVISIO aplikacije.

 

 

Z NOVIMI TEHNIČNIMI REŠITVAMI JE AWEX ODPRAVIL POLARITETE PRI PRIKLJUČEVANJU.

Sistem RUBIC UNA lahko nadzira tudi inovativno dinamično osvetlitev, ki nadzira izhodno pot glede na razmere na objektu. RUBIC UNA je povezljiv s protipožarnimi alarmnimi sistemi in na podlagi informacij prejetih iz teh sistemov omogoča hitro prepoznavanje varne evakuacijske poti za varen izhod. Pogoji, ki se hitro spreminjajo,
kot sta dim ali ogenj, zahtevajo sistem, ki omogoča hitro in dinamično spremembo za najvarnejšo rešitev.

FZLV

Centralno baterijski sistem FZLV je sistem, ustvarjen za napajanje in nadzor zasilne razsvetljave v stavbah majhne in srednje velikosti ter v zaprtih požarnih conah.

Majhne dimenzije centralne enote omogočajo namestitev sistema na mestih, kjer ni mogoče namestiti centralnega akumulatorja velike velikosti. Na voljo sta sistema, ki delujeta na 24VDC oziroma 48VDC.

Oglejte si študijo primera projekta zasilne razsvetljave v obratu ETI Kamnik.

 

CENTRALNO BATERIJSKI SISTEM

Centralno baterijski sistem zagotavlja zasilno napajanje, kadar je napajanje prekinjeno. Glavni namen sistema je napajanje svetilk za zasilno razsvetljavo in zagotavljanje delovanja zasilne razsvetljave vsaj 1 uro. Na sistem se lahko priključijo LED zasilne svetilke, fluorescenčne zasilne svetilke ali kompaktne fluorescenčne zasilne svetilke.

Izdelke AWEX najdete tudi v naši spletni trgovini:
Preveri v e-trgovini

Darian Murkovič

darian.murkovic@elektronabava.si

Darian Murkovič je zaposlen v Elektronabavi kot prodajni specialist za področje razsvetljave.