Specialisti za elektrotehnični material

Akcijska ponudba LED trakov LEDX

Elektronabava > Novosti  > Akcijska ponudba LED trakov LEDX

Akcijska ponudba LED trakov LEDX

Za vas smo pripravili akcijsko ponudbo LED trakov LEDX v različnih močeh in različnima stopnjama zaščite. Ne glede na izbiro pa je v kompletu napajalnik in daljinski upravljalnik, s katerim boste led trakove enostavno nastavili. Akcijske cene veljajo do razprodaje zalog.

LED trakovi LEDX

LED trakovi so na voljo v različnih močeh ( W/m), treh barvah (3000K, 4000K, RGB), dveh dolžinah (3 in 5 m) ter z dvema stopnjama zaščite: IP20 ali IP65.

Garancija: 2 leti

LED trakovi so samolepilni in fleksibilni, kar pomeni da jih lahko brez skrbi upogibamo in namestimo na mestih, za katera navadna svetila niso primerna.

Pri namestitvi moramo biti pozorni na določene lastnosti, ki so pomembne za pravilno delovanje: moč LED traku, moč napajalnika, napetost LED traku in napetost napajalnika.

Večje število LED diod na meter traku ponuja bolj enakomerno osvetlitev, medtem ko je pri manjšem številu LED diod na meter traku  osvetlitev bolj točkovno usmerjena. Zaradi nizke porabe elektrike se LED trakovi med delovanjem ne segrevajo in so zato primerni za montažo na lesenih in PVC površinah.

LED trakovi so uporabni za dekorativno in ambientalno osvetljevanje prostorov, kakor tudi za razsvetljavo v kombinaciji z drugimi svetili.

Celotno akcijsko ponudbo boste našli v naši spletni trgovini:
Preveri v e-trgovini

Janja Travnik Jerina

janja.travnik-jerina@elektronabava.si

Janja Travnik Jerina je zaposlena v Elektronabavi kot produktna specialistka za področje razsvetljave.