Specialisti za elektrotehnični material

5 razlogov, zakaj vaše naročilo oddati prek spletne trgovine

Elektronabava > Nasveti  > 5 razlogov, zakaj vaše naročilo oddati prek spletne trgovine
Spletna trgovina Elekronabava

5 razlogov, zakaj vaše naročilo oddati prek spletne trgovine

Da bi olajšali vaše delo, ter poenostavili izbiro in dobavo artiklov, Elektronabava nudi vsem poslovnim partnerjem možnost naročila izdelkov v spletni trgovini. Razlogov, kako lahko to izboljša vašo izkušnjo je več, tukaj je zbranih pet prednosti, ki jih takšen način poslovanja nudi.

Predstavljamo vam 5 razlogov, zakaj je zdaj pravi čas, da poenostavite vaše poslovanje in pričnete z uporabo spletne trgovine – etrgovina.elektronabava.si 

24/7: Spletna trgovina vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Naša trgovina je na voljo takrat, ko jo potrebujete. 

Povsod z vami: Naročila lahko oddate, ne glede na to kje se v danem trenutku nahajate in ne glede na to, katero napravo uporabljate za dostop. Zavedamo se, da je pomembno, da lahko artikle preverite povsod, tudi na terenu. 

Pregledno: Artikle lahko iščete s pomočjo iskalnika po šifrah ali ključnih besedah in jih enostavno filtrirate glede na blagovne znamke, oddelke in kategorije. Dostopajte do informacij o zalogi in dobavljivosti. 

Enostavno: Kreiranje spletnega računa je preprosto. Z njim imate možnost hitrega naročanja in ponovitve pogostih nakupov z le nekaj kliki. V kolikor potrebujete pomoč, smo tukaj in z veseljem vam pomagamo pri registraciji in naročilih. 

Ekskluzivne akcije: Izkoristite program zvestobe, ki je na voljo za naše spletne kupce.

Če še niste registrirani v spletno trgovino, Vas vabimo, da to storite tukaj:

Pojdi v e-trgovino

Za vsa dodatna vprašanja in pomoč smo vam na voljo TUKAJ.

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.