Modularne omare ETI Solid GSX

Modulne omare ETI Solid GSX so primerne za uporabo tako v stanovanjskih, javnih kot industrijskih objektih. V mesecu juniju, juliju in avgustu vas ob nakupu čaka darilo – ETI majica.

LED svetilke ThornECO

LED svetilke ThornECO so izredno kakovostne, primerne za različne prostore – od pisarn, šol, hodnikov do garaž, delavnic in skladišč. Odlikuje jih energetska učinkovitost in izredna življenjska doba.

Pripravite se na CPR

Preberite kaj je Izjava o lastnostih (DoP) in katere podatke vključuje oznaka CE. Pripravili smo vam tudi kratek povzetek bistvenih sprememb nove gradbene regulative CPR in zahteve po državah.

Led svetilke Philips Ledinaire

Preklopite na visoko kvalitetne LED svetilke. LED svetilke Philips Ledinaire so izredno priljubljene zaradi svojih lastnosti – odlikujejo jih zanesljivost, energijska varčnost in ugodna cena.

Klimatske naprave Ariston

Prihaja poletje in z njim višje temperature ter potreba po klimatskih napravah. Je vaša klima že stara in potrebna zamenjave ali pa razmišljate, da bi vgradili klimatsko napravo v vaše stanovanje.

Električni grelniki vode

Električni grelniki vode za popolno udobje in varno uporabo tople vode. Bojlerje Ariston odlikujejo moderen dizajn, sodobna tehnologija in varčnost. Posebna akcija – 22 % popusta na določene izdelke.

Akcija električarske škarje BM

Električarske škarje primerne za rezanje MEHKE žice do 50 mm2. Prilagojene anatomiji in drži rok za varno in enostavno uporabo.

Nova linija modularnih elementov LEGRAND

Proizvajalec Legrand je na področju električnih inštalacij in informacijskih omrežij pričel s proizvodnjo nove linije modularnih elementov. Preverite lastnosti novih elementov in se prepričajte o njihovi kakovosti.