Električni grelniki vode

Električni grelniki vode za popolno udobje in varno uporabo tople vode. Bojlerje Ariston odlikujejo moderen dizajn, sodobna tehnologija in varčnost. Posebna akcija – 22 % popusta na določene izdelke.

Vgradne svetilke Zamel

Novost v naši ponudbi – vgradne in stenske svetilke Zamel. Na voljo v različnih oblikah, barvah ohišja in z različnimi tehničnimi lastnostmi.

Omejena zaloga svetilk Forlight

Predstavljamo vam izbor svetilk Forlight, s katerimi lahko odlično razsvetlite tako okolico svoje hiše, kot tudi notranje prostore.

Izolirni trakovi HellermannTyton

Vsenamenski izolirni trakovi Helatape Flex proizvajalca HellermannTyton so na voljo v različnih barvah in širinah (15, 19 in 25 mm).

Svetilka za vlažne prostore BS100

Kakovostne LED svetilke z zaščito proti vlažni in agresivni atmosferi. Odlična rešitev za skladišča in parkirne hiše. Artikli na zalogi!

Stikalni program Gewiss Chorus

Akcijske cene stikalnega programa Gewiss Chorus (bele barve). V akciji boste našli od standardnih stikal, vtičnic, okvirjev do bolj specifičnih izdelkov.

Akcija modularnih elementov LEGRAND

Akcijska ponudba modularnih elementov Legrand. Znižali smo cene številnim najbolj prodajanim artiklom. Količine so omejene, zato pohitite. Splača se!

Dvojna kakovost

Najboljše za naše stranke – paketi svetilk LEDINAIRE in sijalk Philips v kombinaciji z laserskim merilnikom Bosch GLM 40 Professional. Pohitite zaloge paketov so omejene!

Svetilka RONDEL FLAT

Svetilka Rondel Flat je modernega in elegantnega izgleda, ima ultra tanko konstrukcijo in izredne tehnične lastnosti, zaradi česar je vsestransko uporabna in fleksibilna.

Vgradni LED panel FLATLITE

Vgradni LED panel namenjen uporabi v poslovnih prostorih in pisarnah. Ima mikroprizmatično steklo, ki razprši svetlobo in poskrbi za nizek faktor bleščanja.